19 септември 2014 г.

10 причини да избeрем хомеопатията    

1. Не предизвиква вредни и странични ефекти

    Специалният процес на подготовка, наречен потенциране усъвършенства лекарствата и премахва токсичните ефекти на изходните вещества.

2. Безопасна е

    Подходяща е за подрастващи и бебета, както и по време на бременност и менопауза.
    Със специално внимание трябва да се приемат лекарства по време на бременност. Вие трябва да сте сигурни, че вашият хомеопат е наясно, че сте бременна, или че възможно да сте бременна.

3. Лека е

    Работи чрез стимулиране на собствения естествен защитен механизъм на организма.

4. Лесно да се приема

    Лекарствените средства представляват малки приятни за дегустация гранули или зърна, които се разтварят в устата, или в течна форма се капват върху дланите или ходилата на страдащия болен.
    Или във формата на гранули, прах или капки за бебета и деца.

5. Безценна Първа помощ

    Малка кутийка със хомеопатични средства и прости инструкции за употреба ще се справят с повечето рутинни проблеми като натъртвания, изгаряния, навяхвания, ухапвания от насекоми и стомашни разстройства - в дома, на работното място или сред природата.

6. Не се тества върху животни

    Всички лекарства са тествани върху здрави хора. Симптомите, които лекарство предизвиква в здравия човек, са точно онези, които могат да бъдат излекувани в човек, който не се чувства добре и страда от тези симптоми.

7. Пести средства и време

    Средствата за консултация при хомеопат са значително по-малко от необходимите за конвенционалната медицина.          Хомеопатичното лекарство и въобще хомеопатичната терапия струват, в личен и обществен план, значително по-евтино от конвенционалната медицина и химическите лекарства.

8. Лекува превантивно

    Чрез повишаване защитата на собствена система на организма , хомеопатията може да помогне за повишаване на устойчивостта към настинки, грип и други повтарящи се инфекции.

9. Пациента участвува в лечението

    Хомеопатът лекува цялата личност и ще поиска да знае не само за симптомите, които ви притесняват индивидуално, но какво влияе на промяната на състоянието ви, както и ще иска да знае за общото здравословно състояние, начин на живот и връзката ви с променящия се свят около вас.

10. Любовта

      Хомеопатията е любов към хората и спомага за пълноценното и изживяване между тях и стимулира всестранната им отвореност и всеотдайност.


 _________________________________________

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Вашето мнение е важно!